Throwback Thursday

 Paris 2011

Paris 2011

Siden realiteten er Bronkitt Torsdag, lengter jeg meg tilbake til 2011 med en Throwback Thursday. Og trygler om at dette ble første og siste sykdoms-uke denne sesongen. Skjørtet fra H&M er et av mine favoritter, og jeg prøver å pønske ut noen nye måter å style det på denne høsten. Jeg drømmer om en kamelfarget eller grå ullgenser med høy hals!  

Skirt H&M, top 3.1 Phillip Lim, Shoes Jimmy Choo, Bag Marc Jacobs 

As real life gave me Bronchitis Thursday today, I'm longing back to 2011. And hoping and praying that this has been my first and last week of being sick this season. The skirt from H&M is one of my favourites, and I'm trying to find new ways to style it this season. It's not a hard skirt to style, but everything is a little more difficult when you also need to consider the colder weather.