Outerwear

theWardrobeEditor-8431.jpg
theWardrobeEditor-8434.jpg

"Endelig" er det på tide å ta frem favoritt-kåpen. Endelig i anførselstegn, da jeg er så lite glad i høsten at det egentlig føles mest blæ. Men det hjelper bittelitt å ha en favoritt-kåpe å ta frem. Jeg liker godt at denne har et høyt liv, knytebelte og er veldig feminin i snittet. Selv om denne er flere år gammel finner du mange lignende i butikkene nå. 

(For eksempel en helt fantastisk grå tweedkåpe med sort skinnbelte fra Saint Laurent hos Høyer Luxury, eller en beige i mykt stoff fra Zara).  

Coat Diane von Furstenberg, Bag Saint Laurent Duffle, Boots 3.1 Phillip Lim 

 

Finally* about time to bring out the favourite coat for fall.  (* she said without meaning it, -there is just something very depressing about the coldness of fall.) But it does help to have a favourite coat to bring out!