Women who wear black lead colourful (read busy) lives

theWardrobeEditor-0331.jpg

Dagens antrekk er sort. Igjen. Dagens plan var også ganske busy (igjen). Den startet kl. 09 med et intervju hjemme hos meg med et spennende magasin, etterfulgt av timer med personlig shopping og styling for en klient, etterfulgt av et internmøte som varte til 22.30. Skal innrømme at sukker ble redningen som holdt meg gående på duracell-nivå i dag. 

Jeg er veldig takknemlig for at min gode kollega nærmest tvang meg til å prøve denne bukseressen forleden, jeg hadde gått forbi den mange ganger uten å egentlig se den. Nå har den allerede rukket å bli en favoritt! Mitt beste styling-tips må nesten være å høre litt på andre en gang i blandt. Spør i en butikk, få deg en personlig shopper, eller få en venninne til å style deg. Prøv mengder. Det er den eneste måten å utvide horisonten og finne nye spennende løsninger du kanskje aldri hadde tenkt på selv. 


 I'll stop wearing black when they create a darker colour.  

Jumpsuit and top By Malene Birger/ necklace Zara/ shoes Jimmy Choo