Leica Love

Gårsdagens snapshots fra Leica-eventet på Kunstnernes Hus 

 Siri Tollerød  

Siri Tollerød  

theWardrobeEditor-0363.jpg

Live Brekke

Camilla Pihl & Live Brekke  

Mette Mortensen, meg & Annabel Rosendahl  

Jeg er rett og slett superfan av Leica, så jeg ble mega-happy da jeg ble invitert på middag i forbindelse med lanseringen av Leica C i går. Vi fikk teste kamera og Morten Krogvold holdt et inspirerende foredrag. Jeg har et gammelt Leica kamera jeg kjøpte for noen år tilbake, et D-Lux 4. Det var rett og slett den rimeligste inngansbilletten for å bli med i Leica-gjengen den gangen, for Leica er ikke billig. 

Siden dengang har det kommet flere kameraer av andre merker i samlingen, men jeg tar meg stadig i å savne klarheten i bildene og fargene jeg får til på mitt lille Leica. Og en gang i livet ønsker jeg meg et "ordentlig" stort Leica, slik som dette jeg var så heldig å feriere med i sommer. Men det skal bli med drømmen en stund til, sa lommeboken. 

En veldig god nyhet er at man kommer til å få kjøpt Leica-C på Høyer Eger frem mot jul. Snakk om julegave!    

My snapshots from yesterdays Leica event!