Buyers favourite

theWardrobeEditor-0990.jpg

Jeg tør vedde på at jeg kommer til å se denne på opptil flere innkjøpere neste runde jeg er i Paris, -dette er SÅ typisk for den innkjøper-kleskoden man ser på de store showrommene, chic, dressy, -gjerne kort, men aldri vulgær. Faktisk, å smugtitte på de andre innkjøperne i Paris er noe av det mest inspirerende jeg vet om, innkjøpere har tross alt litt lettere tilgang på godene, og har som regel sterk stilsans* (and so they should, it's their job :)

Neste gang jeg er på innkjøp, -tar jeg deg med, ok? (Selv om jeg ikke får vist neste sesongs plagg, -det er som regel strengt ulovlig, men det finner du uansett på style.com, trenger ikke meg til det). 

PS: kjolen er fra Stella McCartney, og yes, -jeg kjøpte den inn til Høyer Luxury denne sesongen:) 

I dare to bet that I will see this gorgeous Stella McCartney dress on several buyers next time in Paris, -it is so typical for the dresscode among buyers in the large showrooms! "Buyer-watching" is one of of my favourite things to do, -next time I go to Paris, I'll bring you along:)