Céline

theWardrobeEditor-0970.jpg
theWardrobeEditor-0974.jpg

Nå var det jo ikke meningen at denne bloggen skulle bli en hei-se-hva-jeg-har-kjøpt-i-dag-blogg. Og så var det nok strengt tatt ikke planlagt at jeg skulle kjøpe disse bootsene heller.  Men nå som det er gjort, så får dagens detalj bli: se hva jeg har kjøpt! Er de ikke fine? Jeg elsker helen i matt sølv, skinnet, og at det går an å gå på de en hel arbeidsdag (selv om jeg aldri hadde turt å vise de til kiropraktoren). Og så kan de gjøre en kjole litt mindre pen og pyntelig, litt røffere. Mange fine grunner. 

Så da blir neste spørsmål, -er det noen som er med på å leve på knekkebrød og vann resten av måneden, til neste lønningsdag? Makrell i tomat jo så himla godt. 

xo Nina 

Boots from Céline and bag from Proenza Schouler

This text in Norwegian is completely nonsense, so it is difficult to translate. There is something about new boots (hurray) and the plan to eat crispbread and water until next payday (not so hurray).