Todays casual: the old Marant

theWardrobeEditor-1085.jpg

Jeg rakk aldri innom for å titte på Isabel Marant pour H&M kolleksjonen, jeg. Og nå er det sikkert for sent. Derimot har alt oppstyret rundt lanseringen inspirert meg til å ta frem denne Isabel Marant genseren fra noen sesonger tilbake, det er en sånn genser man bare flytter inn i, og jeg har bodd i den i to vintre på rad. Så sånn sett var det et godt kjøp.

In other news: været i Oslo tillater fremdeles pumps, -det føles nesten som en seier! Når pumps-sesongen er over og jeg er nødt til å begynne å tenke litt praktisk, kræsjer nemlig alt for meg. 

I actually never made it to the stores in time for the Isabel Marant pour H&M collection launch, and I'm pretty sure it is too late now. However, all the hype about the collection inspired me to bring out this Marant sweater from a few years back, it's the kind of sweater you put on and leave on for six months when you live in a cold county like Norway. In other news, -the weather in Oslo still allows pumps, it almost feels like victory!