Throwback to Paris: colour inspiration

theWardrobeEditor-1599.jpg
theWardrobeEditor-1597.jpg
 All photos by Nina Buzzi 

All photos by Nina Buzzi 

Facehunter Yvan Rodic 'in action' i Paris. Jeg er litt usikker på om det er han som kaster seg inn i bildet mitt her, eller om det er jeg som stjeler hans motiv. Uansett, jeg beundrer både Yvan for hans photo-skills, og denne damen for hennes sterke fargesans. Antrekket er av den sorten man må være både ung, heit og litt rampete for å få til å fungere, ellers er jeg redd det blir litt vel grandma-chic. Men inspirerende er det, okke som. Og en rød veske, -det er overraskende fint til alt. Jeg trenger en rød veske, kjenner jeg. 

Facehunter Yvan Rodic in action in Paris. I admire Yvan for his photo-skills (even with his iphone!) and this lady for her inspirational colour sense.