Black leather

TheWardrobeEditor-8721-3.jpg
TheWardrobeEditor-8722.jpg
TheWardrobeEditor-8721-2.jpg

Jeg må le litt når jeg ser disse bildene av antrekket mitt for noen dager siden. Etter en (velmenende) kommentar fra en venn om at jeg har blitt så "damete", fikk jeg flashback fra studietiden hvor noen forsøkte å sette meg i bås. Dengang tok jeg taxi til K-mart på kvelden for å kjøpe rødsort hårfarge, -denne gang nøyde jeg meg med å ta frem skinnskjørtet. Jeg kan nemlig ikke tenke meg noe heitere enn sort skinn. Når jeg ser på bildene skjønner jeg jo at det kanskje ikke var så over-the-top-hot akkurat, med en skikkelig heldekkende pologenser. 

Det er så lett å kjøpe de samme tingene om-og-om igjen, -hva med deg, -har du en slags uniform stil som gjør at folk setter deg i bås en gang i blandt? 

 

Turtleneck COS/ Skirt DAY/ Shoes CÉLINE/ Bag SAINT LAURENT 

 

I have to laugh when I see these photos of my outfit a few days ago. After a (well-intentioned) comment from a friend that I've become so 'ladylike' in the way I dress, I got flashbacks from my student days where someone tried to label me by the way I looked. 

At that time I took a taxi to K-mart at night to buy dark brown hair dye, -this time I limited myself to bring out the leather skirt, thinking that 'it can't get hotter than black leather'. Looking at the photos now, I realise that it might not have been so over-the-top-hot after all, with this very proper solid turtleneck.

It is so easy to buy the same things over-and-over again. How about you? Do you have some sort of typical 'uniform' style that makes people think they know everything about you?