The LCD

The Little Colourful Dress 

TheWardrobeEditor-89.jpg

Hvor mange sennepsgule kjoler trenger man? Ikke vet jeg, men jeg har to. Men det man faktisk "trenger" (hør,hør) er en liten fargerik kjole. Eller ti. 

Sterke farger er powerdressing, du våger å synes og høres før du snakker. Du forstyrrer litt blandt alle de andre sortkledde*, det er en god ting. Farger er et sterkt virkemiddel, -bruk det bevisst. Dessuten kan farger være med på å bedre dagen din, og gjøre deg litt gladere. Hvis du bruker en farge du liker (og kler), -vel og merke. Selv blir jeg fysisk dårlig hvis jeg tar på meg en kald lys rosa tone. Som er så utrolig nydelig på andre. 

 

Dress COS/ Bag PROENZA SCHOULER/ Bracelet GIVENCHY

 

How many mustard coloured dresses does one need? Don't ask me, but I have two. But what you actually really 'need', is a Little Colourful Dress. Or ten. 

Strong colours is a way of powerdressing, you dare to be seen and heard even before you speak, and you stand out in a crowd clad in black*. Colours can be a powerful tool, use it consciously. Colours can also make your day better, it will lift your mood!

 

*Note to self: wear less black.