Ukens kupp

TheWardrobeEditor-8867.jpg
TheWardrobeEditor-8881.jpg

Ukens kupp er dette smykket jeg fant på Accessorize på Gardermoen for noen dager siden. Jeg har vært så glad i statement-smykker så lenge at jeg faktisk syns det er litt irriterende at det har blitt en trend, -nå finner man de jo overalt. Men det positive er jo også at man får tak i de overalt. Det som oftest fanger min interresse er når de har litt vintage-preg. Et tips når du leter etter 'bling' i kjedebutikkene: -se etter god kvalitet på metalldelene og låsen, og 'gullet' bør ikke være alt for shiny eller for gult/rødt. (Og når du er klar for the real blingedibling deal, investerer du i smykkene til Anton Heunis

This weeks bargain comes from Accessorize. It's not a secret that I'm madly in love with statement jewellery, -so much that I find it a little annoying that is has become such a strong trend (what goes up must come down). A tip for buying 'bling' from the high street stores, - look for quality hardware, and the 'gold' shouldn't bee to shiny or too red or yellow. (For amazing high quality fashion jewellery, check out Anton Heunis).