Say what?!

Jeg er nominert til Årets Beste Blogg på Costume Awards

TheWardrobeEditor-9059.jpg
TheWardrobeEditor-9075.jpg

Jeg innrømmer det gjerne. Første gang jeg hørte at jeg var en av de nominerte til Årets Beste Blogg på Costume Awards 2014, så trodde jeg at budbringeren løy. (Beklager Marianne, -men jeg trodde altså det). Så sjekket jeg tre ganger at det faktisk stemte, og sveipet innom tanken at kanskje en av de søte jentene i Costume redaksjonen hadde sovnet ved mac'en. Men så er det jo ikke slik at ninabuzzi.com automatisk åpenbarer seg når man faller i søvn oppå tastaturet, (-det som derimot dukker opp er BCBGMAXAZRIA, hehehe). 

Og dermed vil jeg si TUSEN TUSEN TAKK til Costume.no for denne utrolig hyggelige oppmerksomheten! 

Vinner jeg? La meg si det slik: hvis absolutt alle jeg kjenner, og alle som noensinne har vært innom denne bloggen faktisk hadde stemt på meg, så kommer jeg fremdeles ikke til å vinne. Men vet du hva? Jeg har vunnet allerede! For at min bittelille, nye blogg er nominert blant tungvekterne som jeg beundrer så mye, det er kjempestort. 

Tusen, tusen takk, -Costume! 

PS: du kan stemme på meg ved å følge denne linken

 

 

Screen Shot 2013-11-24 at 8.02.02 PM.png
Screen Shot 2013-11-24 at 7.55.07 PM.png

I have to admit, the first time I heard that I was one of the nominees for Best Blog at Costume Awards 2014 , I thought that the messenger lied. After checking three times that it was actually true, the thought that perhaps one of the lovely girls at Costume had fallen asleep on her mac swept my mind. But it isn't actually so that ninabuzzi.com automatically reveals itself when you fall asleep on the keyboard ( -what actually reveals itself is BCBGMAXAZRIA , I have tried and tested, haha).

And so I would like to say THANK YOU THANK YOU THANK YOU to Costume.no for this incredibly kind attention!

Will I win? Let me put it this way : if absolutely everyone I know and everyone who has ever visited this blog actually had voted for me, I still wouldn't win. But you know what? I've won already! Because that my tiny , new blog has been nominated among the heavyweights that I admire so much, that is huge .

Thank you so much , - Costume!

PS : You can vote for me by following this link.