If Mondays were shoes, they'd be crocs

TheWardrobeEditor-9173.jpg

Mandag. Når man har vært oppe siden fire og dullet med sin gamle hund som åpenbart lider av mandags-syken og bare MÅ gå tur klokken fem. Hvis ikke går det galt. Opp og ned fem etager, i joggebukse, sovehår og brillene på snei. Når man kommer til fjerde har bena blitt til spaghetti, og de siste trinnene utfører man ett trinn i minuttet.

Etterpå får man selvsagt ikke sove, og det påfølgende instagram-raidet avslører at, jo faktisk, forrige mandag startet akkurat likedan. Så kan man jo heller ligge og tenke på alt man egentlig må få gjort neste dag, for ikke å tenke på hele uken egentlig.  Når man bare har lyst til å kaste hendene i været og rope, mandag du vinner, -din jævel, før man tuller seg inn i en dyne, tar på seg uggs'ene og ruller inn til jobb med rullator og kaffe'n intravenøst. 

Det er da det er litt deilig å pynte seg. Ta på seg den korteste kjolen man finner, og dressjakken man stoler på nesten like mye som sin beste venn. Helmut Lang stiller opp. Hver eneste mandag. Sammen er vi klare for å bekjempe den verste pøbel-dagen av alle. 

-Monday, -you've got nothing on us. We win. Until next week. 

PS: Men farger. På en mandag? Det er det bare å glemme. 

Wearing jacket from Helmut Lang, dress from Theory, belt Céline, bracelet Givenchy