Finding a signature scent

TheWardrobeEditor-9329.jpg
TheWardrobeEditor-9368.jpg

Min favoritt-parfyme begynner å ta slutt og nå leter jeg etter en ny signatur-duft. Jeg har med tiden lært meg at jeg har en vanskelig hudtone, som rett og slett bringer ut det skarpe og 'verste' i veldig mange parfymer, -og hvis parfymen er feil får jeg hodepine.

Derfor er jeg så glad for jentene på Heaven Scent, ikke bare er de eksperter i duft, -men de er supersøte og engasjerte, og det er aldri flaut å komme innom for å prøve hundre ganger før man finner sin nye signatur.  

Og hvis du gir de stikkord på hva du liker (eventuelt -takler), så er de veldig behjelpelige med å finne dufter i den sjangren.  

Mine stikkord? Varmt, litt søtt, bittelitt krydret. Gjerne med innslag av vanilje. Skarpe, avanserte dufter er no-go for meg. 

Av en eller annen grunn har mine favorittparfymer alltid hatt en stygg flakong, du vet sånn som havner bakerst i baderomsskapet bak en lukket dør. Denne gangen vil jeg ha en fin flakong. 

Over de neste dagene skal jeg prøve parfymene over, en foreløpig favoritt er Byredo Bal d'Afrique, selv om jeg egentlig helst hadde håpet det skulle bli Balmain, -kun fordi flasken er så pen.