Gårsdagen

theWardrobeEditor-0948.jpg

Gårsdagens antrekk to sekunder før jeg løp ut av døren til jobb. Det har vært et par svært hektiske dager, det er endel spennede som skjer både "back-office" og i butikken for tiden, det er mye møter og planlegging, -og mens jeg forbereder siste rest for vår 14 har jeg også begynt så smått å jobbe mot høst 14. Heldigvis er jeg så heldig å ha verdens beste kollegaer, -teamet og miljøet på Høyer Luxury gjør meg rett og slett glad, vi har det innmari gøy på jobb. 

Hvis du har lagt merke til at bloggen er litt rotete om dagen, så har du rett i det, den er under utbedring og forhåpentligvis oppe og går i en ny og litt forbedret drakt til helgen. 

Og jeg gleder meg veldig til å sette meg ned med hvilepuls og te, og få skrevet litt.  

Frem til det, så ønsker jeg deg en god natt og en fantastisk fredag:)  

 

Jacket from Theyskens Theory