How to get big sexy hair on the go

Det er ikke nå jeg skal legge inn et bilde av meg selv, for har du vært innom denne siden før så vet du at jeg hverken har stort eller sexy hår. Men jeg prøver. Jeg har forsøkt i sånn ca. 20 år, siden jeg begynte på ungdomskolen og misunte gigant-mankene som befant seg i klasserommet. 

Jeg har forsøkt utallige produkter som alltid ender opp med å støve ned baderomshyllen, minikreppetang til røttene, hårpudder, sprayer, tupering, (og til slutt endte jeg opp med å bruke Balmain extentions en stund, -noe jeg var ekstremt fornøyd med, men det kan jeg skrive mer om en annen gang). 

theWardrobeEditor-8465.jpg

Siden jeg har et så godt forhold til Balmain produktene fra tidligere, var gleden stor når de kom ut med den nyeste serien sin. Og jeg endte opp med en liten samling av produkter jeg faktisk bruker.

Har du tynt nordisk hår og vil få det større (eller som meg, ihvertfall få en tykkere hestehale), så er oppskriften som følger:   

  • Begynn med en renseshampoo (jeg liker Define) og balsam
  • Bland Balmain volume mousse med Affixx Pack Oil skum i hånden og fordel i håret (sistnevnte er vissnok sunt for skadet hår)
  • Spray Balmain saltvannspray i håret. -Nøkkelproduktet! 

Jeg har forsøkt mange saltvannsprayer før med veldig dårlig resultat. Jeg, som misliker å ha noe som helst produkt-følelse i håret, fikk helt fnatt av hår som kjennes som man attpåtil har badet i saltvann. Men denne føles ikke slikt, den lukter godt og man får rett og slett tykt hår. Nå har jeg en på jobben, og en hjemme, -og denne har klatret til topp som en all-time-favorite. Og det, det syns jeg var verdt å dele. 

theWardrobeEditor-8462.jpg
theWardrobeEditor-8443.jpg

How to get big sexy hair on the go? This is not where I insert a photo of myself, -if you have stopped by this site before you will know that my hair is neither big nor sexy. But I try, -and I have tried for about 20 years. And now I have finally found a product that really really works, Balmain texturizing salt spray. I still haven't found a way to add minutes to every morning and actually find time to do anything more with my hair, but at least this product will make my ponytail fat. And for that, I salute Balmain.