Channeling Diane Keaton

TheWardrobeEditor-0513.jpg
TheWardrobeEditor-0522.jpg
TheWardrobeEditor-0527.jpg
TheWardrobeEditor-0529.jpg
TheWardrobeEditor-0513-2.jpg

Dagens tema: nålestriper og bare legger i romjulen. Jeg skal innrømme at jeg har holdt meg inne i hele dag, så det med bare legger er ikke så ekstremt som det høres ut. Men det må nevnes at jeg ikke frøs i de fem minuttene jeg beveget meg ut, -og det føles nesten helt absurd nå midt på vinteren! 

Jeg vet jeg har vært helt elendig på å oppdatere bloggen den siste tiden. Det har vært så mye annet på gang, og desverre har det rett og slett ikke vært igjen noe energi og inspirasjon til å fokusere på fotografering eller blogg. Heldigvis begynner energien og overskuddet å komme tilbake nå, og jeg gleder meg til å bruke mer tid her fremover! 

Jeg investerte ikke i pinstripene fra Stella denne sesongen, -og jeg er ikke så stor fan av rene kopier, men da jeg kom over dette skjørtet på Zara i favoritt-fasongen min måtte jeg bare ha det, tross pinstriper og heftige "referanser" til Stellas høstkolleksjon. 

Denne helgen har jeg (endelig) fått med meg Gudfaren I og II, og er igjen kjempeinspirert av ikonet Diane Keaton. Jeg er så glad i henne og stilen hennes fra alle Woody Allen filmene, -det er noe spesielt inspirerende med den sarte og feminine stilen hennes, som aldri blir trashy. -Intellektuelt sexy er hun! 

Jeg ønsker deg en nydelig romjul, (og håper du titter innom i blandt, tross mitt lille fravær). 

xo Nina 

First and foremost I hope you had a great Christmas! I'm sorry about my little absence here from the blog, I know the updates have been few over the past month. My private life in December has been a little too hectic for my liking, so hectic that I haven't felt inspired to bring my camera with me anywhere! Luckily I have more energy now, and I hope you will continue to stop by this site every now and then. 

Todays outfit is inspired by Diane Keaton and the 70's. I have always loved her style from all of the Woody Allen films I have seen over the years, but this weekend I actually saw The Godfather I & II for the first (!) time, and now I feel more inspired than ever by the way she wears pretty much anything. She always manage to look feminine and elegant, -without ever crossing the line to trashy. Intellectual sexy you might say. Now; -off to google Diane to get more tips on what to wear in 2014. Always looking back. 

xo Nina