The annual Christmas dress

TheWardrobeEditor-00000063.jpg
TheWardrobeEditor-00000071.jpg
TheWardrobeEditor-00000034.jpg
TheWardrobeEditor-00000060.jpg

Denne kjolen fra Tiger of Sweden har vært en gardeobefavoritt i vinterhalvåret i fire år nå. Faktisk så  stor favoritt at jeg også kjøpte den i sort. Den sorte kjøpte jeg i en størrelse større, sånn at den skulle passe bedre til jobb (da blir den jo også litt lengre), -og det priset jeg meg lykkelig over en sesong jeg ikke klarte å komme meg inn i den vinrøde. Hehe, -størrelse opp eller ned, det skal mye til før jeg gir slipp på min årlige flørt med fløyelskjolen. 

Jeg leker meg med alternativer til sorte strømpebukser om dagen, -jeg begynner å bli så lei de opake-sorte-matte jeg bor i hele vinteren. Å gå for samme farge som kjolen kan fungere, men noen ganger kan det også bli litt 'lilla-kunstner'. Coming up om noen dager, -et lite innlegg om strømpebukser! 

xo Nina 

 

This dress from Tiger of Sweden has been a wardrobe-staple in my closet for four years now, a favourite I bring out every winter. Actually I loved it so much that I also bought it in black, which I bought in a larger size to make it more work-appropriate. Something I was extremely happy about one season when I couldn't fit into the bordeaux. Details like that should not stand between my favourite Christmas-dress and I! 

Lately I'm playing with alternatives to the black matte opaque tights I bring out every fall. To go for the same colour as the outfit can work, but it can also look too arty farty for my liking. Coming up in a few days, -a little post about tights! 

xo Nina 

Dress from Tiger of Sweden, belt from Céline, tights -I have no idea where I got them, -probably H&M or Lindex.