White on white

Å kjenne solen i ansiktet, om enn bare for noen timer, føltes utrolig deilig når alternativet hjemme i Oslo er så mørkt og kaldt! Pumps-sesong i desember klager jeg heller ikke over. Her er noen snapshots fra gårsdagens sightseeing i Barcelona. 

 Wearing pants, sweater and pumps from Zara (no, I don't work for Zara), -bag from Céline. 

Wearing pants, sweater and pumps from Zara (no, I don't work for Zara), -bag from Céline. 

TheWardrobeEditor-9876.jpg
TheWardrobeEditor-9808.jpg
TheWardrobeEditor-9824.jpg
TheWardrobeEditor-9946.jpg
TheWardrobeEditor-9970.jpg
TheWardrobeEditor-0011.jpg

To feel the sun on my face, even just for some hours, felt incredible when the alternative back home is so dark and cold. I won't complain over pumps-season in December either. Here are some snapshots from yesterdays sightseeing in Barcelona