Bonsoir

Velkommen!

Jeg har lenge tenkt på å starte en blogg , men så har jeg også funnet 1000 grunner til å ikke gjøre det. Alt fra den typiske tidsklemmen, til "jeg skal ihvertfall ikke publisere bilder av meg selv" (selv om jeg elsker at andre gjør det), til "tenk om folk tror jeg er helt rosa" (selv om rosa egentlig er en bra farge) til "det blir ikke bra nok". 

Men nå er jeg altså her, jeg har fått meg blogg! Tanken bak er å skrive om det jeg både lever av og har stor interesse for, nemlig mote. Jeg jobber som innkjøper av high-end fashion, og er butikksjef for Høyer Luxury på Eger. Hverdagene mine består både av å velge ut plagg og accessories jeg elsker fra de største internasjonale motehusene, og å style kunder til å bli sitt beste jeg. Jeg jobber også med personlig shopping, hvor vi går i dybden av klesskapet til hver enkelt klient. 

Min innfallsvinkel til mote er alltid at klær skal løfte deg frem og fremheve det beste i deg, at det skal være varig (jeg er ikke spesielt stor fan av bruk og kast), og at det ikke skal være for seriøst. Det er bare klær. Det fins mange små tips og triks du kan bruke for å få det til å bli helt riktig, slik at du til syvende og sist kan bruke tiden din til å fokusere på andre ting enn det du har på deg. 

Dette kommer ikke til å bli en avansert moteblogg for de som er ekstremt opptatt av mote (og som kan alt allerede). Denne bloggen er rettet mot de som egentlig ikke er så opptatt av mote, men som ønsker seg litt tips og triks om personlig styling. 

Jeg håper du har lyst til å følge meg på mine første famlende steg ut i den store blogg-verdenen. Velkommen skal du være!