New favourites

I går fikk jeg besøk av noen av de fineste jentene jeg vet om, og jammen hadde de ikke med presanger også. Her er to av mine nye favoritter, -en delikat liten ring i gult gull fra Maria Black (tusen takk Frøydis og Karolina!) og en neglelakk-skulptur i serien Makeup fra Kosta Boda (tusen takk Randi aka Ladybirdsnest!).  Sistnevnte glass-ting fikk jeg så dilla på at jeg sitter og drømmer om flere (mye vil som kjent ha mer). For eksempel disse hotlipsene, denne "lebestiften" eller dette vannvittig kule glasset fra Kosta Boda. 

Ha en fantastisk helg!  

 

 

I had my wonderful girls over for drinks last night, and they brought me birthday-gifts although strictly speaking it wasn't my birthday.   

So here are some of my new favourite things: a beautiful little gold ring from Maria Black, and a cool nail polish sculpture by Kosta Boda. I loved this sculpture so much that I'm finding myself googling other cool stuff from Kosta Boda, check out these hot lips, this "lipstick" or this amazing glass

 

Have a lovely weekend!