People watching

...Italian men

Jeg skal en tur til Milano på onsdag, og jeg snublet nettopp over disse bildene jeg tok i Milano for en stund siden. Jeg kjedet meg virkerlig på flyplassen, og syns dette motivet var så interressant at jeg stilte meg opp og ventet på folk som kom forbi. Jeg syns resultatet ble ganske morsomt, -people-watching på høyt nivå. Kanskje på grensen til stalking. Dolce & Gabbana motivet er det ihvertfall ikke noe i veien med. 


I'm off to Milan on Wednesday, and I just stumbled across these photos I took at  Malpensa airport a while ago. I was really bored, like one usually is at an airport, so I decided to just stand there and observe people around me. I though the result was quite fun, -people watching at a high level. Or maybe I was actually stalking. Anyway, -enjoy Dolce & Gabbana!