The Perfect Summer Dress

 Photo by Nina Buzzi

Photo by Nina Buzzi

Dette bildet tok jeg i Paris for noen år siden, jeg syntes jenta på bildet var så fin. Jeg elsker kjoler, spesielt sommerkjoler og "hverdagskjoler" som krever minimalt med styling og tilbehør ( les: tidsklemme). Denne kjolen er så tidløs at man kan ta den frem hver eneste vår, den er så feminin og "forståelig" at den appellerer til de fleste. Det hender at vi som er opptatt av mote ser oss blinde på hva som er trendy og ikke, -og ender med å se litt mote-avanserte (eller rare) ut for folk som ikke har lest de siste motebladene. Ikke at det er noe galt med det, meningen med mote er ikke å please alle. Men noen ganger er det fint å ha en kjole som bare er fin. 

Denne kjolen er perfekt, jeg ønsker meg en slik en. Og den lille røde vesken tilfeldig slengt over skulderen, -det gjør ikke noe det heller. Rødt passer forresten til overraskende mye, -og er en super måte å løfte et antrekk. Et par røde pumps eller en rød tidløs veske kan være en skikkelig vitamininnsprøytning for garderoben, og fargen fungerer vel så fint til sommergarderoben som i vinterhalvåret. 

  

Hva med deg, har du noen kjolefavoritter du tar frem hver eneste vår?  

Read text in English here.