Interior inspiration at Chloé

theWardrobeEditor-4325.jpg
theWardrobeEditor-4324.jpg
 All photos by Nina Buzzi  

All photos by Nina Buzzi  

Jeg har alltid hatt en kjempedille på skinnmøbler i denne tan-fargen, så jeg er bare nødt til å dele disse bildene jeg tok i showrommet til Chloé i går. Jeg liker at fargen er litt avslappet selv om den er veldig fashion, og fargen er helt nydelig sammen med hvitt. Hjemme har jeg bare en Barcelona-replika i denne fargen, det var fem år med glede før den nå helt plutselig og mystisk har begynt å sprette opp i remmene under. (Jeg er litt redd for at det spøker hjemme hos oss). Aner ikke hva jeg skal gjøre med dette, -nå havner den vel billig på finn.no snart om jeg ikke finner ut av det. Men fargen vil jeg alltid elske! 

Xo fra Milano (yes, er her fortsatt visst!)

Bare feet. fresh. relaxed.  

-Yes, please.  

 


I've always loved leather furniture in this tan colour, so I just have to share these photos I took in the showroom at Chloé yesterday. I love that the colour is kind of relaxed as well as very *fashion* , and the colour is AMAZING paired with white. The only furniture I own in this colour is a Barcelona replica (yes I know, -shame on me), and after five years of enjoying the sight of this chair (because it is surely not very comfortable), it has now just suddenly begun to break at the straps underneath. Which is pretty much what holds the chair together. I blame the apartment ghost, while I am trying to figure out what to do with it. 

 

Love from Milan (yes, -I'm still in Milan)