A blank canvas


 Jacket J.Lindeberg 

Jacket J.Lindeberg 

 Top 3.1 Phillip Lim/ Ring YSL  

Top 3.1 Phillip Lim/ Ring YSL  

 Details from Stella McCartney SS13

Details from Stella McCartney SS13

Jeg kommer ofte tilbake til plagg som er relativt enkle, men gjerne med en liten "quirky" tvist. Jeg liker hvordan et hvitt antrekk eller et hvitt plagg fremhever hva det skulle være av farger eller accessories. Jeg har lenge sett etter en fin hvit blazer, og nå som jeg endelig har funnet den drømmer jeg om å style den over fargerike kjoler, som for eksempel denne drømmen av en kjole fra Peter Pilotto. Eller denne.  Lommeboken min drømmer forøvrig ikke. 


I often return to garments that are quite simple, although I love a little quirky twist. I quite like how a white outfit is a 'blank canvas' that sets off any colour or accessories beautifully. I have been looking for a white evening blazer for some time, and now that I have found it I dream about styling it over a colourful dress, like this amazing dress from Peter Pilotto. Or this one. (My wallet is not dreaming though).