French pharmacie skincare favourites!

Lisa Eldridge

Lisa Eldridge er makeup-artist for stjerner som Kate Winslet og Keira Knightley, og når jeg ramlet over denne videoen med hennes hudpleie-favoritter fra franske apotek må jeg bare dele. Jeg skal til Paris to ganger den neste måneden, og hvis jeg får tid skal jeg våge meg inn på et fransk apotek og sjekke ut hennes tips. 

Lisa har forøvrig mange andre gode og søte videoer om hvordan man skal legge sminke. For eksempel denne, hvor hun viser hvordan man kan forvandle seg fra forgrått og nydumpet til lekker ice queen, -før man møter eksen. Eller denne for en "No Make-Up" Make-up Look.  


Lisa Eldridge is a make-up artist to stars like Kate Winslet and Keira Knightley, and in this video she is sharing her favourite skincare tips from French pharmacies. I've booked two trips to Paris over the next month, and if I find the time I will definitely pop into a French pharmacie to try some of her tips!  

Lisa has some really good video tutorials on make-up, with themes like Make-up for meeting the ex when you are all cried out, or the "No Make-Up" Make-Up look.