Last trip to Milan

theWardrobeEditor-5223.jpg

Den siste innkjøps-turen for min del, før jeg tar ferie! Dette er en av favoritt-jobbkjolene mine, fordi den ikke krever noe som helst styling eller tankevirksomhet før man løper ut av døren, den synes (den er nok knallere lilla enn den fremstår på bildet), og den er "work-appropriate" uten å være kjedelig i mine øyne. 


 

 /Dress- Diane von Furstenberg/ Shoes- Valentino/ Bag- Céline/ 

/Dress- Diane von Furstenberg/ Shoes- Valentino/ Bag- Céline/ 

Gårsdagen tilbrakte jeg i showrommene hos Valentino og Jimmy Choo. Skulle ønske jeg kunne vise noen av bildene mine derfra, men det er virkerlig ikke lov. Ingen vits å tøye grenser. Men det jeg kan si, er at neste vår, altså vår 14, er et fyrverkeri av farger!

Hurra! (-og god natt). 

 


The last buying-trip for the pre-collection before I go on holiday! This purple DVF dress is one of my favorites as it is work-appropriate, doesn't require any styling before you run out of the door, and it is "visible". 

I spent yesterday in the showrooms of Valentino and Jimmy Choo, and what I can say is that spring '14 will be a really colourful season!

Hurray! (-and good night)!  

x