Three days....

Tre dager....til jeg tar ferie! Kanskje litt sent (det føles som om ALLE har hatt ferie i en evighet) men til gjengjeld har jeg ferie til langt ute i august. Turen går til Dubai, til tross for at ca. 20 personer har advart oss mot å dra. Er selv av den formening at litt ekstrem hete og ramadan ikke skader noen, men vi får nå se, jeg har heller aldri forsøkt. Mine eneste planer for denne ferien er å svømme med delfiner for første gang (forhåpentligvis uten panikkangst), spise vannvittige mengder med god mat, lese bøker og slappe av. Hvis jeg får til disse tingene, (tross hetebølge og at alle lunsj-restauranter er stengt pga ramadan), så er jeg happy. Ferie for meg er bare å slappe av og gjøre ingenting. 

Hvis noen har noen gode bok-tips, Dubai-tips eller tips om hvor strenge de er med kleskoder i Dubai, så mottas det med veldig stor takk! Jeg planlegger å legge korte shortser igjen i Norge, men jeg har også svært få skjørt som går nedenfor knærne. Jeg syns det er et poeng å respektere andre kulturers kleskoder når man besøker landet, men kan jeg komme unna med litt kortere skjørt? 

Xo Nina

(som syns tre dager føles ganske lenge akkurat nå)  

 


Three days...until I go on holiday! It feels a little late, given that most Norwegians take holiday in July or even June, opposed to the rest of Europe who holidays in August. This year I am actually going to Dubai, despite the fact that at least twenty people has strongly warned us from going. Personally I believe that a "little" heat and ramadan won't hurt anyone, but then again I haven't actually tried... My only plans for this holiday is to try swimming with dolphins for the first time (hopefully without too much anxiety), eat lots of great food, read a few books and relax. If I manage to achieve these things, despite heatwave and closed restaurants due to ramadan, I am happy. Holiday for me is to do nothing. 

If you have any good tips on which books to read, or any comments on how strict they are with dress codes in Dubai, I would be very grateful! Inbox me or comment here... I'm not planning to bring my shortest pair of shorts, but although I do feel it is an important point to respect other cultures dress codes when one travels, I simply don't have many skirts that go below the knee. Can I get away with something shorter?

 

Xo Nina 

(who at the moment feels that three days is a very long time)

 

PS: Sharing is caring!