Garance's shoes and the waiting game

For noen måneder siden kræsjet* min gamle mac, og etter et jeg begynte opprydningsarbeidet ved å flytte alt over til den nye, dukker det til stadig opp mange bilder jeg egentlig hadde glemt. Disse tok jeg mens jeg ventet på en visning i Paris i mars, -jeg satt vel egentlig og justerte kameraet mitt da det dukket opp interessante accessories rett foran nesen min, så jeg skal ikke skryte på meg en særlig årvåkenhet.

(*viften eksploderte faktisk, -den hoppet ut av selve maskinen, -hvis du har opplevd noe lignende så vil jeg gjerne høre om det!)

Dette er superbloggeren Garance Doré sine sko. Jeg elsker bloggen hennes både fordi hun er så ekstremt talentfull til å ta bilder og spotte lekre trender, samtidig som hun virker som en fantastisk jordnær og morsom person. Killer kombo! Men tilbake til skoene, -selv om Garance er mitt store idol, så ble jeg bare opphengt i disse skoene, og glemte å ta bilder av både resten av henne og mye annet. 

Jeg er veldig glad i fargesterke accessories til å sprite opp antrekk, nedenfor er det flere eksempler fra samme tidspunkt. 

PS: det ser forøvrig like fargesterkt ut på accessories-fronten neste vår som i år, så hvis du lurer på å investere litt under salget nå er det helt trygt! 

 

theWardrobeEditor-1508.jpg
theWardrobeEditor-1520.jpg
theWardrobeEditor-1522.jpg

Og den beste inspirasjonen kommer som alltid fra naturen:   

theWardrobeEditor-0524.jpg

I have a strong passion for colourful accessories, so even when my idol Garance Doré popped up right in front of me, I was just mesmerized by her wonderful shoes, and completely forgot to snap a photo of the rest of her. Garance is not only the fashion worlds most talented blogger (and a photographer/illustrator/trend spotter and you name it), she just seems like a really really great down-to-earth and funny person. Killer combo! 

Above is more examples on how to style an outfit with popping accessories, the trend continues in full bloom next spring, so it is safe to invest now.  (She said, like an investment banker). 

x Nina  

 

Sharing is caring: