Buzzi Bee

Det har vært en uke utenom det vanlige, og ikke på den gode måten. Derfor var det ekstra hyggelig når denne lille rakkeren deiset inn på pulten min i forbindelse med lanseringen av parfymen Honey fra Marc Jacobs. Den dufter nydelig honning og sol, akkurat sånn som den lover, og jeg synes flakongen var så innmari kul. Den minner meg litt om kallenavnet jeg får høre i blandt. Denne høsten skal den få lov å stå fremme og minne meg daglig på at Buzzi Bee skal få lov å buzze litt roligere i blandt. 

Photos by Nina Buzzi

theWardrobeEditor-7071.jpg

Håper forresten du har fått med deg at Marc by Marc Jacobs åpner egen flagship store i Oslo 1. september, i samarbeid med Høyer? Og at de søte Marc Jacobs colaflaskene blir å kjøpe denne høsten? Hurra for Marc! 

It has been an unusual week, and not in a good way. That's why it was extra nice to find this little bee on my desk in connection to the launch of Marc Jacobs new perfume Honey. Or Buzzi Bee as I have named it. This season it will have a special place on my shelf, -to remind me that Buzzi Bee is allowed to buzz a little bit slower once in a while. 

BTW, Marc by Marc Jacobs opens a flagship store in Oslo 1st of September in collaboration with Høyer. I say hurray to that.