From the archives: Natalia off duty

 Photos by Nina Buzzi

Photos by Nina Buzzi

theWardrobeEditor-296.jpg

Det kommer til å ta meg ca hundre år å rydde opp i alle bildene mine etter mac-eksplosjonen tidligere i år. Tusenvis av bilder må finne sitt hjem og sine foldere. Sånn går det når man elsker å ta bilder (og er litt dårlig på å backe up og organisere alt).  Så her: favorittmodell Natalia Vodianova rett etter Stella showet etter pysjamas-print kolleksjonen, -var det i fjor mon tro?

It's going to take me about hundred years to organise all my photos after the *mac-explosion* earlier this year. Thousands of images have to find their home and their new folders. This is what happens when you love taking photos (and are a bit slow to back up and organise it). So here: favorite Model Natalia Vodianova right after Stella show after the pajama-print collection, -was it last year?