Farris Bad

Ok, jeg lover herved at dette er siste sett med "ferie-bilder" fra denne gang. Det er jo egentlig ganske irriterende dette med andres ferie-bilder, ihvertfall når man er tilbake i hverdagen. Men i helgen gjorde vi noe vi sjelden gjør, vi tok en liten minibreak. På spa. I Norge. 

 

Bag - Celine / Dress - H&M / Hat - holiday find

Og turen, den ble magisk. De sier at en helg på Farris Bad føles som en uke på ferie, og disse de hadde faktisk (nesten) rett i det. Fra den nydelige lunsjen når vi ankom, til utsikten, den lille stranden ved siden av hotellet, til det fantastiske spa-anlegget med varmekulp (min favoritt), og alle de forskjellige varme rommene og bassengene. Denne gangen bodde vi på rom med verdens mest behagelige utsikt, men bor du i Oslo eller på østlandet er det ingenting i veien for en liten dagstur.

En rask(-ish) kjøretur fra Oslo på 1,5 timer, en lang lunsj og noen timer i spa-anlegget med noen man er glad i, -og man kommer hjem som et nytt ferie-menneske. Jeg drømmer meg allerede tilbake, -du finner meg i den varmekulpen.

Nå, over til et av høstens prosjekter: -å få organisert et hjemmekontor! Jeg leser sjelden interiørblogger, så har du noen ideer til inspirasjons-sider, så blir jeg veldig glad!

x Nina