Welcome, Gucci store!

Onsdag var åpningsfesten til den nye Gucci butikken i Oslo. Det var en særdeles hyggelig kveld, selv om jeg i utgangspunktet var så sliten den kvelden at mesteparten av bildene mine ble et eneste stort lattermildt surr. Her er noen snapshots av venner og kjente før jeg pent la ned kamera og konsentrerte meg om å være tilstede og å stå på mine høye heler uten for mye knot. 

Wednesday was the official opening party of the first Gucci store in Oslo. I say, welcome to the neighbourhood! 

 

theWardrobeEditor12-7267.jpg
 Fantastisk vakre Siri Tollerød i topp-til-tå Gucci pluss smykker fra den norske smykkedesigneren Heidi Nesbakken

Fantastisk vakre Siri Tollerød i topp-til-tå Gucci pluss smykker fra den norske smykkedesigneren Heidi Nesbakken

 Ikke bare ligner han på en ung Yves Saint Laurent, -Nicolas Perez er bare 16 år og allerede meget bevandret i moteverdenen, ved blant annet å ha publisert sitt eget magasin. Nå jobber han for Gucci. Jeg gleder meg til å følge med på hva han finner på videre!  

Ikke bare ligner han på en ung Yves Saint Laurent, -Nicolas Perez er bare 16 år og allerede meget bevandret i moteverdenen, ved blant annet å ha publisert sitt eget magasin. Nå jobber han for Gucci. Jeg gleder meg til å følge med på hva han finner på videre!  

 Detaljer/ Gucci  

Detaljer/ Gucci  

 Nydelige Tinashe Bakasa Roll i topp-til-tå i Gucci  

Nydelige Tinashe Bakasa Roll i topp-til-tå i Gucci  

 Alltid hotte Marianne Jemtegård  

Alltid hotte Marianne Jemtegård  

theWardrobeEditor12-7235.jpg
 John André Hanøy dukker stadig opp på bildene mine, og det er fordi jeg er så glad i han. Og så er han jo en av Norges dyktigste mote-eksperter! 

John André Hanøy dukker stadig opp på bildene mine, og det er fordi jeg er så glad i han. Og så er han jo en av Norges dyktigste mote-eksperter!