Out of reach

De siste dagene av ferien min tilbringer jeg i Kroatia. Vi bor i en liten søt fiskebukt, men har brukt mye tid på å reise rundt, -jeg tilbringer dagene med mamma reise-journalisten og fotografen John og jeg har lært mye om både fotografering og hvordan reisereportasjer går til. Man får sett like mye på en dag som man vanligvis hadde brukt en uke på "vanlig ferie", og jeg har virkelig fått respekt for hvor hektisk det er. Selv er jeg blindpassasjer og bruker tiden på å kose meg, virre rundt og fotografere hunder. Disse bildene er fra Hvar. 

Antrekk: nøyaktig det samme som de forrige ti årene på sydlig ferie; lokal hatt, avklippet shorts og gammel t-skjorte. /Helt herlig, spør du meg. 

 

I'm spending the last days of my holiday in Croatia. Our hotel is located in a charming little bay, but have spent a lot of time traveling, -I am traveling with mum the travel journalist and John the photographer, and learning lots. These photos are from Hvar. 

Outfit: exactly the same as the past ten years in south of Europe: a new local hat, cut off denim shorts and an old tee. /Loving every minute! 

x