Sugar coated// Lavender

Nå er jeg den første til å innrømme at jeg ikke er spesielt glad i sukkersøte ting*, men disse små posene med lavendel jeg fant på lavendel-øya Hvar minner meg på at det er tid for å rydde skapet når jeg kommer hjem, og dermed risikerer jeg "gladelig" overvekt på Ryanair** for å få disse med i kofferten. Posene skal brukes til å freshe opp undertøys-skuffen. 

*så sant det ikke er spiselig.

**for de som ikke er kjent med Ryanairs glamorøse bagasje-policy, -så risikerer man omtrent fengselsstraff hvis man tar med 400 gram for mye bagasje. På vei nedover ble jeg nødt til å ta stilling til om det virkerlig var nødvendig å pakke med meg nøklene mine.

 


I am the first to admit that I'm not the biggest fan of sugar coated sweet things*, but when I found these small sachets of Lavender in Hvar, -the Island of Lavender, they reminded me that it's time to tidy my closet when I get home. So I am "happily" risking excess baggage on Ryanair** to bring these home in my suitcase. The sachets are a great way to scent linens and lingerie drawers. 

 *unless it's edible. 

**for those unfamiliar with Ryanairs glamorous luggage-policy: -one will almost risk jail time or at least a whipping if you bring 400 grams excess baggage, -on my way down I was forced to consider if it was really *really* necessary for me to bring my keys.