Jeg selger garderoben på Trendsales pop-up-shop

Ok, kanskje ikke hele garderoben. Men litt av den. Akkurat nå er jeg i gang med å rydde klesskapet for sesongen, og finne frem godbiter som jeg egentlig syns er veldig fine, men som jeg aldri bruker. Da er det bedre å rydde plass til noe nytt, er det ikke?   

Trendsales cover.jpg

I forbindelse med lanseringen av Trendsales.no skal de nemlig ha en pop-up-shop i tre uker midt i sentrum. Jeg vet om flere spennende motejenter som skal selge sine gamle skatter der, så jeg gleder meg veldig til å se resultatet!  

Jeg har opprettet profilen TheWardrobeEditor på Trendsales.no, og kommer også til å legge ut ting fortløpende der. 

 

 

TrendsalesNO_Forside High Res.jpg

Litt mer om Trendsales:


Trendsales er Danmarks største online moteportal. De har i dag 800 000 brukte og nye varer, 600 000 brukere og det blir gjennomført 90 000 kjøp per mnd.
Trendsales lanseres nå også i Norge. Lanseringen blir feiret med en Pop-Up shop midt i Oslo, hvor Trendsales i tre uker vil være tilgjengelig i et fysisk univers. Noen spesielt utvalgte brukere vil selge sine gamle skatter i denne pop up shopen. 
Blant dem moteprofiler, kunstnere, artister og andre med spennende garderober.

I denne butikken vil nye brukere få hjelp til å opprette profiler, få tips til hvordan man kan ta gode bilder av plaggene sine og til hvordan man handler smart på nett.

Butikken åpner 27. september med en housewarming.

På eventet vil representanter fra Trendsales vil være tilgjengelig.  

Butikken vil være åpen fra 28.september -19.oktober, i F5 i Øvre Slottsgate 5.

Åpningstider mandag til lørdag 10-19 (17).