Matthew Williamson

 Photocredit Nina Buzzi  

Photocredit Nina Buzzi  

Jeg har vært en stor fan av Matthew Williamson helt siden studietiden (du vet, -lenge leeenge siden)  og derfor var det en ekstra glede når vi endelig kunne ta inn Matthew Williamson kolleksjonen til Høyer Luxury denne sesongen. Jeg elsker printene, fargene, lekenheten, frynsene og jeg ønsker meg veldig et fargerikt Matthew Williamson skjørt. 

Denne sesongen har han også en kolleksjon i samarbeid med Lindex, som kommer ut denne uken, og i min verden betyr slike samarbeid at alle high-end-mote-ekspertene jeg kjenner begynner å krangle høylytt på facebook om hvor stor katastrofe det egentlig er for merket (dere vet hvem dere er, -big love and kisses sendes deres vei;-) . Personlig syns jeg bare det er veldig kult, -et stort pluss for merkets visibilitet og kjempegøy å kunne få en del av merkets dna til en rimelig penge. Og når man først er bitt av Matthew Williamson basillen, -så kommer man og kjøper The Real Deal ved en senere anledning. 

Matthew Williamson er en av de designerne som kjører sin egen greie hver eneste sesong, -så plaggene hans er veldig tidløse og ikke en én-sesongs-vare/døgnflue. I love it, love it, love it. 

mw.jpg

I've been a big fan of Matthew Williamson since forever, so it was great news when we finally found space to start with Matthew Williamson at Høyer Luxury this season. I completely love the mix of prints, the colors and the playfulness, and I'm really craving a colorful Matthew Williamson skirt or dress this season.

This week his collection for Lindex will be also be released, which in my world means that all the high-end fashion experts I know* will start arguing loudly on facebook whether or not such collaborations is good for the brand image (*-you know who you are, -sending big love and kisses;-).

Personally I think it's just really cool when designers collaborate with high-street stores, -it's a big plus for the brand visibility and great fun to get a piece of the brand's DNA at a reasonable price. And once you are bitten by the Matthew Williamson bug,- you will come and buy The Real Deal later. 

Matthew Williamson is one of the designers who really does his own thing every season,-so his garments are very timeless and very easily recognizable. I love it, love it, love it.