Perfect nudes

Jeg er alltid på leting etter den perfekte nude-fargen til neglene, spesielt når sommeren er over og man begynner å bli lei knallfarger. Nå er det tilbake til mørkere toner, -og nudes. For meg er det viktig at de ikke er for gule eller grå i tonen, og at det ikke er noe shimmer i de. Her er mine favoritter, -og best av alt, -de er på budsjett. 

 Maxfactor Glossfinity nr 25, desert island // Sephora Expert Manicure nr 21, delicate lilac 

Maxfactor Glossfinity nr 25, desert island // Sephora Expert Manicure nr 21, delicate lilac 

theWardrobeEditor12-7382.jpg
 Her er fargene så "ekte" som mulig. MaxFactor lakken er i en nydelig matt beigefarge som ser ut som en foundation. Sephora sin har mye blått i seg, og er nesten lys lys lilla.  

Her er fargene så "ekte" som mulig. MaxFactor lakken er i en nydelig matt beigefarge som ser ut som en foundation. Sephora sin har mye blått i seg, og er nesten lys lys lilla.  

theWardrobeEditor12-7398.jpg

I'm always searching for the perfect nude-colours for my nails, especially when summer is over and you start to get tired of bright colors. Now it's back to darker tones and nudes. For me it is important that the colour isn't too yellow or gray, and there is no shimmer. Here are my favorites, and best of all, -they are budget priced.