OUT OF BL'OFFICE

  Illustrator Chad Thomas teamed up with Vanity Fair, found on Buzzfeed.com 

Illustrator Chad Thomas teamed up with Vanity Fair, found on Buzzfeed.com 

Og så hadde det plutselig gått tre generasjoner siden sist jeg var på bloggen. Til mitt forsvar? Forrige uke, da jeg kom hjem fra Paris, var jeg så innmari forkjølet (eller var det influensa, jeg er så usikker på forskjellen), -og jeg stresset livet av meg for å gå på jobb og rekke alle ordre-deadlines, selv om kroppen egentlig var helt skutt. Og denne uken? Det videre-utviklet seg til lungene, og jeg har fått streng beskjed av legen om å hvile. 

Så det er det jeg har gjort. 19 timer søvn og 9 Netflix episoder på rad (eller var det motsatt), og jeg tør endelig våge meg maccen uten frykt for at jeg skal logge meg inn på The Wardrobe Editor bare for å skrive "Hei Bloggen, jeg er syk i dag...". Eller var det egentlig det jeg nettopp gjorde? 

Uansett, god bedring til meg får en nesten si. Håper ikke du også får det som går akkurat nå, (og håper ihvertfall du tar det på alvor hvis du har det).