Hello from Paris

En liten hilsen fra Paris! Oi, som jeg planla å poste bilder hver dag av alt det som skjer i kulissene under Paris Fashion Week! (Mellom linjene: imaginært "face-palm" ikon). Men så er det jo faktisk slik at jobben kommer først. Jeg har snappet litt bilder her og der, og kommer til å legge de ut litt innimellom mellom slagene, -men først får du nøye deg med et bilde av hun slitne her. Og hvis du vil ha litt mer live-time action, så følger du meg på instagram. God helg!  

Greetings from Paris! Wow, how I was planning to post photos every day of what happens behind the scenes during Paris Fashion Week! (Between the lines: imaginary "face-palm" icon).

But then there's also the fact that the job always comes first. I have snapped some photos here and there, and will publish them over the next few days, but first you will have to settle with a photo of this tired fashion buyer. And if you want some more real-time action, follow me on instagram. Have a nice weekend!

             //Shoes Jimmy Choo/ Skirt By Malene Birger/ Bag Saint Laurent/ Cape Diane von Furstenberg//

            //Shoes Jimmy Choo/ Skirt By Malene Birger/ Bag Saint Laurent/ Cape Diane von Furstenberg//