BREAKFAST AT HTL HOTEL STOCKHOLM

Sponset opphold

Vi trengte det alle tre. Å komme oss bort litt. Så når HTL hotels inviterte oss over til Stockholm for å ta en titt på deres nye hotell-konsept, så lot jeg flyttelasset med alle pappeskene stå og kastet meg på flyet over til söta bror, for å møte Dagny og Tine.  

At det var kun noen dager til jul og at jeg ikke engang hadde rukket å begynne å tenke på julepynting og julegaver og alt det som hører med, -det var egentlig litt deilig å slippe unna. Vi reiste på en onsdag og kom hjem torsdag kveld, så det var ikke lange oppholdet, -men for en litt sliten gjeng var det en ren vitamininnsprøytning, -og noe vi har bestemt oss for å gjenta. 

Det morsomme var at vi var helt i sync med alt vi ville gjøre: det vil si sove lenge, spise lange måltider og bare ha tid til å prate og kose oss. Verken shopping eller kulturelle alibi stod først på listen denne gang (selv om vi faktisk rakk innom Fotografiska som hadde en Herb Ritts utstilling, og Tine tilfeldigvis vandret rett på drømmevesken hun hadde ønsket seg i over ett år). 

Tine er kjent for sine #dagensfrokostpåsengen på sine blå brett, så det var litt morsomt at frokosten her var like instagramvennlig og blå. 

HTL konseptet er et en ny hotellkjede med fokus på super beliggenhet, lav pris og høy kvalitet. Rommene er små, 12,5 m2, men tar igjen på kvalitet, funksjon og komfort. Hotellet er designet av arkitektbyrået Konsept Stockholm og føles moderne og innbydende for en jentetur eller rask jobbreise. Og personlig er jeg alltid veldig glad når jeg kan ticke av boksene rask wifi og glutenfri mat.

Hotellkjeden kommer hjem til Oslo i begynnelsen av 2015, og vi sier varmt velkommen!