Italiensk på godt norsk

 Dress and shirt from Epilogue by Eva, shoes by Valentino. 

Dress and shirt from Epilogue by Eva, shoes by Valentino. 

Hele julen så jeg slik ut. Eller, -det er kanskje ikke hele sannheten, for halvparten av tiden var jeg iført bustehår og pysjamasbukse som seg hør og bør i julen. Men når jeg ble bedt om å pynte meg var det dette valget falt på, -hver gang. Jeg har absolutt ingen skrupler med å bruke et antrekk ofte, spesielt ikke hvis jeg ikke skal se de samme menneskene. 

Dette antrekket er fra Epilogue by Eva, en norsk designer jeg har skikkelig sansen for. Det er så gøy med flinke norske designere, jeg heier! Jeg syns akkurat dette antrekket har noe tidløst italiensk over seg, og det kan man jo godt si varmer et Buzzi-hjerte. 

Sjekk ut vår-favorittene mine fra Epilogue by Eva her, her og her

theWardrobeEditor-0722.jpg