Chic hunting - Ann Kristin M

Personlig stil handler ofte om å finne sin egen signatur-stil, -og holde seg til den, noe Ann Kristin Mathiassen har perfeksjonert til fingerspissene. Her har jeg fotografert henne i trappene på National Teateret, i forbindelse med lanseringen av kolleksjonen til Pia Tjelta by Timo. Hvis du vil bli inspirert av Ann Kristin's elegante og  super chic'e stil, så sjekker du ut instagrammen hennes her: @annkristinm

Jeg innrømmer det gjerne, jeg er skikkelig instagram-nerd, -jeg elsker instagram! Jeg finner så mye inspirasjon der i hva andre legger ut, -og spesielt gøy er det jo å snik-titte inn i andres garderober og drømme seg litt bort… 

Derfor har jeg likseså godt invitert meg selv inn i garderobene til noen veldig stilsikre og inspirerende damer, for å snoke litt i skapene deres og finne ut hva det er som gjør deres stil så gjennomført.  Resultatet får du se her på The Wardrobe Editor om litt. 

Hva med deg, -hvem er dine stil-ikoner? 

Ønsker deg en fantastisk helg! 

x Nina