Lazy nails

Fine negler, det er liksom et overskuddsfenomen. Det er noen jenter som bare alltid får til å ha fine velstelte negler, noe jeg aldri helt har forstått meg på. I min verden er det dødskjedelig å vente på at lakken skal tørke (jada, jeg har prøvd quick dry topcoats), jeg klarer alltid å få riper ila de første timene, og så sitter den dumme lakken kun i 1 dag på meg, før den chipper av (jeg har hørt at det kan være hormonelt, selv om det høres litt vel merkverdig ut!). 

Å gå til en profesjonell negleperson sitter også langt inne, for det første tar det tid, både å planlegge og å sitte der, og for det andre er det dyrt, (skal man investere i noe må man jo spare på annet, sånn er det bare). 

For noen måneder gikk jeg til anskaffelse av Depend Gellack LED-sett, og håpet at dette ikke skulle bli en av alle de greiene man anskaffer som bare støver bort. Tvert i mot, dette viste seg å være helt genialt, så værsågod -her har du ukens tips! 

Depend Gellack er som en Shellac man kan gjøre selv (med tilhørende led-lys lampe), det er superenkelt å få til, det går raskt(-ish), og neglene er tørre med én gang etterpå. Og neglene holder seg fine ganske lenge, de sier 2-3 uker, men for meg holder det 1-2 uker, noe jeg er helt fornøyd med. 

Selve maskinen/ startpakken kostet rundt 400 kr på H&M husker jeg riktig, og så koster det 79 kr for hver lakk. Og fargene er faktisk superfine, du finner din Rouge Noir, perfekte røde, nude og lyslillablå her også, de har bra utvalg på H&M og enda flere på nett

P.S Fargen jeg har på meg på hendene er Romantic Plum, på føttene Scarlet