Oslo Sun

Det er helt vannvittig hvor varmt (og lummert) det har vært de siste dagene i Oslo! Det resulterte i en ganske heftig skamklipp av Snoopyen, men han virker greit fornøyd så lenge han slipper å bli klippet av noen andre enn meg (les: 10 år gammel, ganske bestemt liten mann). Jeg har bursdag på mandag, -og vi valgte derfor å feire på lørdag i stedet, på båten som kom på vannet samme dag. Jeg klyper meg i armen, -så herlig det var! 

Han er jo søt uansett! Tenk at hunden min har en egen instagram-konto. (@snoopybuzzi). Det ligger vel der oppe blandt topp 10 av det mest nerdete tingene jeg har gjort. Men jeg tenkte som så at når jeg blir så glad av å se på han hver dag, -så fins det vel noen der ute som blir glad av å se på han de også. 

I dag er jeg faktisk ganske glad for at det høljer ned ute, så får jeg gjort noen to-do's jeg har utsatt i en evighet, uten dårlig samvittighet for at jeg kanskje går glipp av sommeren. Du vet hvordan det er, blunker man litt sakte er plutselig sommeren 2014 over, og det var liksom ikke mer sol der det kom i fra. 

Ønsker deg en fin søndag! 

 

Yesterday: (pre)-celebrated my birthday in rays of Oslo sun. Had to pinch my arm, how lovely it was! Today- pouring rain. How scandinavian, this summer.