Sunforgettable

Det er godt mulig jeg henvender meg til en ekstremt snever målgruppe her, men dette er et produkt jeg virkerlig har ønsket meg, -lenge før jeg ante at det eksisterte. Og det syns jeg det er verdt å dele. Jeg har tidligere skrevet om min besettelse for solkrem (og fikk endel kommentarer på instagram, -det viser seg visst at det er flere av oss der ute!). 

Nød lærer naken kvinne å spinne, og jeg skal innrømme at jeg helt sikkert ikke hadde vært så opptatt av solfaktor om ikke huden min helt plutselig hadde fått et ytterst problematisk forhold til sol. 

 Colore Science - unforgettable Broad spectrum spf 50 water resistant (80 minutes) Powder Sunscreen

Colore Science - unforgettable Broad spectrum spf 50 water resistant (80 minutes) Powder Sunscreen

Så her kommer det geniale! 

Du vet når du har tatt på deg solfaktor 30-50 (for jeg antar at du gjør det hver morgen, right?). Og så lagt et lag med pudder, foundation eller jøjemeg, -begge deler. Når timer har gått og du strengt tatt burde tatt på ny solkrem, så har du et problem, ikke sant? 

Denne lille rakkeren er ihvertfall løsningen på det problemet, for det er rett og slett en solfaktor i løst pudder-konsistens. Det vil si at den ikke gir deg noe dekkevne, men den gir deg vannresistent solfaktor 50  -i 80 minutter. 

Så nå kan du sitte i solveggen (ok, ikke overdriv da) og nyte et glass vin uten å få helt angsten. 

-Stay tuned, -for Nina løser flere verdensproblemer i kommende innlegg;) 

PS: Dette er ikke en annonse. Just a tip from me to you.  

Jeg har kjøpt den her hos denne fantastiske hud-eksperten her


I've got 99 problems, but to re-apply sunscreen on top of makeup is no longer one. This is spf 50 powder sunscreen, sheer genius if you ask me. 10 out of 10.