Alene-tid

En uke igjen av ferien min står foran meg og planen var å være hjemme, -før panikken grep tak i meg og sa at "blir jeg hjemme er ferien over på to treninger, litt klesvask, et vips og et blunk." Og det går ikke. En rastløs natt senere hadde jeg klikket meg en tur til et varmere sted, hvor jeg skal føle på det å bare være meg, helt alene. Kose meg med skrive-prosjekter, lese bøker og høre  på musikk. I morgen drar jeg. Slitt t-skjorte, avklipte jeans og flate sandaler i kofferten. Som jeg gleder meg!

(Og gruer meg, -bittelitt. Tenk om det ikke blir noe gøy, og at jeg ikke er så spennende å henge sammen med som jeg trodde?) 


One week left of my holiday, and the plan was to stay at home, before panic struck me and whispered "if you stay home the vacation is over after two workouts, some laundry and the blink of an eye". A restless night later I had clicked home a ticket to a place warm, where I'm looking forward to just be me, all alone. Enjoy some time with some writing projects, read books, listen to music and enjoy a glass or two of red. I leave tomorrow. In my suitcase I've only made room for flat sandals and cutoff jeans, -nothing fancy. 

I'm really really looking forward to it, and dreading it just a little bit, -what if I'm not as exciting to be around as I though I was? 

xo Nina