Drømmeleilighet til salgs

Drømmeleilighet til salgs… er det lov å skrive det i prospektet? På mange måter har dette vært drømmeleiligheten, den har super beliggenhet og mangler ingenting spør du meg. Men så er det altså sånn at vi har kjøpt HUS (og ja, -jeg blir like sjokkskadet hver gang jeg sier det høyt). Og da må drømmeleiligheten selges. Det sprøeste er at den skal legges ut for salg allerede om en uke! Ikke nok med det, det er jo faktisk uken før Paris Fashion Week, det. Som om ikke den uken pleier å være stressende nok allerede. Hjelpes, -hvordan skal dette gå! 

PS: jeg lovet å legge ut bilder fra Louis Vuitton eventet i kveld, men jeg er redd det må vike for et glass rødt og en kveld med nye interiør inspirasjonsfoldere på Pinterest. Du må gjerne følge meg der og, jeg oppdaterer den i rykk og napp med ting som inspirerer!