Work mode

Dagens antrekk når man egentlig ikke har tid til å ta bilde av dagens antrekk. At bildet ble uklart passer meg egentlig helt fint, -da jeg er på uke 3 av en Obagi-kur. (Og den som vet hva en obagi-kur er vet at huden ikke akkurat egner seg til close-ups i uke 3). 

Akkurat nå jobber jeg med forberedelsene til Paris Fashion week. Jeg reiser på søndag, og det er ganske så mange ting som skal falle på plass før den tid. Du vet alle de streetstyle bildene av alle fashionistaene i Paris og Milano, i lånte fjær og fargestifter til? Jeg kan avsløre at det er ganske så langt fra sannheten når man jobber som innkjøper. Presse-siden av Paris Fashion week med fest, moro og shows er jo det publikum får se, men som innkjøper er dette den mest hektiske perioden i året, en tid hvor grunnlaget for neste års resultater legges.

Vil du være med meg til Paris fashion week? Da følger du meg på bloggen i neste uke. Det blir MYE jobb , men vi skal nok få til et show eller to også. Er du med? 

PS: jeg funderer på å skrive et lite innlegg om Obagi, da jeg har fått litt erfaring med det nå etter tre uker. Syns du det kan virke interressant, så gi beskjed! 

xo Nina 


//Pants Diane von Furstenberg// Belt By Malene Birger// Top DKNY//