Inspiration for a chic home!

Nytt hjem =nye muligheter for interiør valg. Spesielt når vi solgte alle (!) møblene med leiligheten vår i Odins gate. Å innrede med sjel er et prosjekt som kommer til å lang tid, de færreste har vel anledning til å gjøre alt på én gang (så sant man ikke vinner i Vikinglotto da, tro meg, I'm in it to win it!). 

Den andre tingen er at jeg syns det er ganske vanskelig å finne ting jeg liker i norske møbelbutikker. Det er så mye ensformig å finne, det ene er det andre likt, spesielt hvis man ikke ønsker seg den minimalistiske stilen eller svære krom-detaljer. Kanskje jeg bare har lett på feil steder? Gi meg gjerne et vink om du har noen forslag. 

Mine topp tre interiørbutikker i Oslo er foreløpig følgende: Italian HouseBond Street Essentials og Christian's. (Lommeboken min er desverre ikke enig i den siste). Jeg har selvfølgelig snublet over Horchow i USA, men vel, det ligger jo på et annet kontinent. 

Og mens innredningen går med museskritt her hjemme, så har jeg blitt bestevenn med Pinterest. Følg meg gjerne der, jeg har funnet vannvittige menger med herlig inspirasjon! 

Jeg er ikke så god på sjargonger innenfor interiør-design, men jeg elsker den litt "quirky" men formelle og elegante amerikanske stilen. Stikkord som gulldetaljer, fløyel, juvel-farger (spesielt emerald grønn), art deco tapet, mørke men fargerike vegger blandet med lysere elementer, uventede detaljer, moderne blandet med klassisk stil, geometriske former, små elementer av spennende knall-farger. Over har jeg laget en liten collage med mine favoritter (in my dreams), alle hentet fra Pinterest.